perjantai 16. marraskuuta 2012

Länsi-Suomen aluekilpailut

Heippa!

Meillä oli viime viikonloppuna Turussa Länsi-Suomen aluekilpailut, jonne lähettiin hakemaan kisakokemusta. Kilpailtiin siis ulkopuolisina.
Lähtö Jyväskylästä oli jo 5.15 ja bussi täyttyi väsyneistä jumppareista. Meidän kanssa Turkuun lähti myös Vanskut. Alkumatka nukuttiin(ketkä nyt sai nukuttua:D) ja noin puolessa välissä matkaa alettiin laittaa hiuksia ja meikkejä.





Turussa aloimme heti lämppäämään ja tehtiin harkka. Harkka meni ihan hyvin ilman pudotuksia, mutta pientä alkututinaa oli tasapainoissa ja ilmaisu jäi vaisuksi. Parannettavaa jäi siis suoritukseen.




Harkan jälkeen syötiin hyvää kanapastaa ja laitettiin hiussprayt ja loput luomivärit. Sitten alkoi kisalämppä. Meillä oli paljon aikaa lämpätä ja sitten oli aika astella matolle.








Kisasuoritus meni hyvin, ei tullut tiputuksia ja ohjelma oli yhdenaikasempi kuin Hämeenlinnassa, mutta kyllä sinne niitä virheitäkin mahtui;) Pisteitä oltais jouduttu odottaa koko tauko, mutta käytiin kysymässä kansliasta ja oltiin niihin tyytyväisiä. Pisteet oli 4,70 5,10 10,40 yht. 20,20, jotka riittivät kilpailun voittoon!
Jyväskylään lähdimme melkein heti ja kotimatka sujui mukavasti.




"Hei, otetaan sellanen taiteellinen kuva meidän selästä!:D"


Tulevana viikonloppuna osallistuttaan tullin avoimeen kilpailuun Haukiputaalla. Siellä nähään!

-Petu

4 kommenttia:

  1. kui teil kaikil on tumman ruskeet hiukset? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tällä kaudella olemme värjänneet sprayvärillä hiuksemme mustiksi :)

      Poista
  2. Teillä on ihana ohjelma ja onnea kaikista kultamitaleista, joita ootte varmaan saaneet!:D

    VastaaPoista
  3. http://peoplechangememoriesdont-hellin.blogspot.fi/2012/11/kisat.html Heippa, mulla on tuolla kuva teistä ja sen lisäksi mulla on niitä lisää koneella.

    VastaaPoista