sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Aluekisoja

Moikkelis !

Lauantaina 2.11 meillä oli aluekisat Tampereella Hervannassa. Kun pääsimme kisapaikalle, aloimme lämppäämään harkkaa varten. Teimme yhdessä ohjelman osia ja omia kokeiluja, ennen harkkasuokkaa.




Harkan jälkeen aloimme laittamaan kisameikkejä, jotka tällä kertaa suunnittelimme itse.


Olimme keskenämme kisojen ajan, kun molemmat valkut olivat tuomaristossa. Kun saimme meikit tehtyä, lähdimme ulos haukkaamaan raitista ilmaa ja lämppäämään. Sisällä teimme vielä perus aerobic -lämppää ja näiden biisien tahtiin lämppäsimme hyvissä fiiliksissä :






 

fiilikset ennen suoritusta


Suoritus meni ihan hyvin, mutta jännityksen huomasi, koska harkoissa on tullut parempia suorituksia ja tuli muutamia virheitä mitä ei aikaisemmin ole tullut. Olimme silti tyytyväisiä ja pisteitä saimme:

Jyväskylän NaisvoimistelijatViola4,903,708,3016,90+0,1ryhti-0,1 puku

Pisteisiin olimme tyytyväisiä ja nämä oikeutti meille aluekullan! Onnea myös toiseksi tulleille Jr Hiukkasille ja kolmanneksi tulleille Onellalle! :)


pokalla.
onnessaa.

Palkintojen jaon jälkeen lähdimme kotiin lepäämään sillä taas sunnuntaina oli pitkä päivä tiedossa Kokkolassa ulkopuolisissa aluekisoissa. Sunnuntaina olimme taas keskenämme. Kisasuoritus oli ilmaisullinen ja taas ihan ok, vaikka siellä muutamia virheitä taas sattui. Kuvia sunnuntailta:









Kuluneella viikolla olemme hionut ohjelmaa ja tehnyt parit muutokset. Seuraavan kerran nähdään Ovo Cupissa, tsemppiä kaikille kisoihin!

2 kommenttia: